PROGRAME ȘI PROIECTE
Festivalul Internațional de Educație FIEdu
FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE EDUCAȚIE FIEdu este un eveniment anual care aduce împreună cele mai moderne și eficiente practici educaționale la nivel global. FIEdu se bucură de interesul a peste 500 de participanți (profesori, cercetători, părinți, factori de decizie) la fiecare ediție, sosiți din întreaga țară, dar și din străinătate. Găsiți mai multe detalii pe fiedu.ro.
CLASS
CLASS este un instrument bazat pe cercetare, menit să îmbunătățească interacțiunea zilnică dintre profesori și copii. Folosim CLASS pentru a măsura și motiva perfomanța la clasă a profesorilor. Beneficiind de prezența unui observator certificat Pre-K CLASS, toți profesorii din cadrul SEVA sunt pregătiți prin traininguri regulate și primesc feedback constant privind calitatea interacțiunii lor cu copiii.
MIND LAB
MIND LAB este o metodologie inovativă de dezvoltare a capacității de gândire, precum și a abilităților emoționale și sociale necesare vieții. În plus, copiii îşi dezvoltă capacitatea de a identifica legături între diferite domenii și dobândesc mentalitatea de învingător. Pe durata cursului, copiii pot participa la concursuri naționale și internaționale, antrenându-și hotărârea, perseverența și autodisciplina.
KINDNESS CURRICULUM
KINDNESS CURRICULUM este un program dezvoltat de Center for Healthy Minds din cadrul Universității Wisconsin–Madison din Statele Unite ale Americii. Acest instrument îi ajută pe copii să se concentreze ai bine, le exersează generozitatea față de colegi și îi ajută să obțină rezultate mai bune, sporindu-le conștiința de sine și puterea de a-i înțelege pe ceilalți.
Newsletter
Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți SEVA.

Am dat startul înscrierilor la Grădiniță!

 

Înscrie-l pe cel mic la grădiniță ACUM!

Înscrie-l aici
Holler Box