Bun venit la Centrul Educațional SEVA.
Aici veți descoperi că lucrurile sunt diferite față de ce ceea ce ați experimentat până acum.

Centrul Educațional SEVA funcționează la Ploiești din iulie 2019 și este un proiect educațional prin definiție dinamic, cu multă energie – inspirat de copii, cu forța conferită de profesionalism, cu vitalitatea și robustețea necesare pentru a inspira și a se lăsa inspirat de educație.

SEVA se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 – 6 ani, părinților acestora și profesorilor deopotrivă. Este situat în nordul orașului la intrarea în cartierul EvoCasa, dispunând de un spațiu interior și exterior generos, care încurajează copiii și profesorii să exploreze o multitudine de oportunități. SEVA are și un program complex de after school.

SEVA pune la dispoziția copiilor un teren de joacă exterior impresionant, o pistă pentru biciclete, o piscina în aer liber, o seră dar și o mini fermă în care copiii pot face cunoștință cu animalele favorite.

Fii la curent cu ultimele noutăți
Sănătatea copilului tău este o prioritate pentru noi!

Rata de vaccinare a personalului este de 90%.9 din 10 angajați SEVA sunt vaccinați!

Citește tot articolul
Cum ne-am luat porția de energie în Sports Week

Sports Week nu putea să însemne altceva decât mișcare, distracție și voie bună. Chiar dacă săptămâna a început cu ploaie, asta nu înseamnă că ne-a luat și din energie. Sportul este esențial pentru copii deoarece ajută la dezvoltarea fizică și psihică, iar în această săptămână am încercat să îi obișnuim pe copii să facă mișcare […]

Citește tot articolul
Cum ne-am distrat la Under The Sea Week

Under the sea week a adus în sufletele copiilor multă bucurie. Jocurile în piscină au fost o modalitate perfectă de a ne face noi prieteni, de a petrece timpul cu cei pe care îi aveam deja, de a face mișcare și de a ne răcori în zilele călduroase de vară. Toboganele gonflabile cu apă ne-au […]

Citește tot articolul
Newsletter
Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți SEVA.

Am dat startul înscrierilor la Summer School 2022!

 

Înscrie-l pe cel mic la Summer School ACUM!

Înscrie-l aici
Holler Box