TAXE

Cuantumul taxei de studiu se aprobă anual de conducerea SEVA, în funcție de contextul socio-economic.
Eventualele modificări vor fi transmise în decursul lunii aprilie cu aplicabilitate înceând cu anul academic următor.

La începerea studiilor se percepe o taxă de înscriere de 1000 de lei/an, aceasta se plătește o singură dată pe an și nu se restituie.

În perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023, taxa de studii este de 1850 Lei/lună (program scurt 8.00-12.00), respectiv 2600 Lei/lună (program prelungit 8.00-17.00). Orice modificare a taxei, după încheierea acestei perioade, va face obiectul unui Act Adiţional.

*la program scurt nu include contravaloarea meselor, a opționalelor, a excursiilor și taberelor;
*la program prelungit include masa de prânz și gustarea de după-amiază, dar nu include contravaloarea opționalelor, a excursiilor și taberelor.

Taxa nu include transportul. Beneficiarul are responsabilitatea aducerii, respectiv preluării copilului.
Nu există o uniformă specifică și nicio taxă aferentă – beneficiarul are responsabilitatea furnizării de haine curate și de buna îngrijire a copilului. Familiile pot beneficia de o reducere de 5% reducere din rata lunară, începând cu al doilea copil înscris. Reducerea se aplică taxei având contravaloarea mai mică.

Program scurt
08:00 - 12:00
1.850 Lei

Nu include prânzul și gustarea de după-amiază.

DATE DE PLATĂ

*Pentru ocuparea unui loc, plata se va face în avans, până la data de 15 ale lunii anterioare. Nu include mesele. Contractul de studii se va încheia la sediul SEVA.

IMPORTANT! Pentru contractele de studii ce nu au fost achitate până la data de 15 ale lunii anterioare, înscrierile vor fi închise și se vor putea face doar personal, sunând la numărul 0725 559 995.

Program prelungit
08:00 - 17:00
2.600 Lei

Include prânzul și gustarea de după-amiază.

DATE DE PLATĂ

**Pentru ocuparea unui loc, plata se va face în avans, până la data de 15 ale lunii anterioare. Include prânzul și gustarea de după-amiază. Contractul de studii se va încheia la sediul SEVA.

IMPORTANT! Pentru contractele de studii ce nu au fost achitate până la data de 15 ale lunii anterioare, înscrierile vor fi închise și se vor putea face doar personal, sunând la numărul 0725 559 995.

Taxa se achită astfel:

  • Prin transfer bancar (fără cash sau card). Important de reținut. Asigurați-vă că precizați numele copilului dvs. în justificarea plății.

Taxa se achită în lei, la rata de schimb publicată de BNR în ziua emiterii facturii.

Restituiri

În cazul în care Centrul este închis din cauza condițiilor meteo excepționale, taxele de înscriere și de studii se achită așa cum s-a specificat, fără recalculare, întrucât astfel de condiții sunt considerate independente de voința Centrului.

În cazul retragerii copilului înaintea încheierii anului academic, taxa de studii se va recalcula cu o notificare prealabilă. În cazul începerii trimestrului, nu se mai pot face restituiri, însă taxa de studii achitată pentru trimestrele neîncepute (Winter, Spring) pot fi restituite în circumstanțe excepționale (ex. relocarea reprezentantului legal într-o alt țară) și cu o notificare de 40 de zile înaintea începerii trimestrului.

Taxa de înscriere nu se restituie.

Grădinița cu Program Prelungit SEVA desfăşoară în acest an școlar Proiectul Naţional – Pilot „Grădina de Relaxare, Liniște şi Învățare – GRLI”, derulat în parteneriat cu Ministerul Educației şi Asociația „Creștini”, Inspectoratul Școlar Prahova.

Grădina de relaxare, liniște și învățare este locul în care jocul, culoarea, libertatea de a alege, ne deschid noi orizonturi spre învățare eficientă într-un context outdoor inedit, toate activitățile din cadrul acestui proiect educational sunt o combinație de activități în aer liber, de educație de mediu, dezvoltare socială și personală. Misiunea activității outdoor constă în oferirea posibilității copiilor de a experimenta lucruri noi, trăind și învățând împreună, în strânsă legatură cu mediul natural înconjurător, diversificarea cadrului de desfașurare a activităților instructiv-educative prin proiectarea și derularea unor activități în spații exterioare mediului din grădiniță.

Am aderat la pilotarea acestui minunat proiect din iubire pentru copii și din dorința de a crea starea  de bine a copilului preșcolar, a cadrelor didactice de a aduce schimbare în procesul educativ și credem în puterea noastră de adaptabilitate la noile tendințe outdoor.

Newsletter
Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți SEVA.